Advertisement

Balıkesir Yangın / X4fdazeujkeuam - Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Balıkesir Yangın / X4fdazeujkeuam - Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Jul 04, 2021 · elazığ'da 40 dönüm buğday ve arpa ekili alanda yangın çıktı elazığ'ın kovancılar ilçesinde ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm kül oldu. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. İran acil yardım kurumu sözcüsü müçteba halidi, olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini söyleyerek, "yangının gerçekleştiği bölgeye itfaiye araçlarının yanı sıra 10 adet ambulans ve 1 adet ambulans. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi.

Balikesir De Copluk Alaninda Yangin Bursada Bugun Bursa Bursa Haber Bursa Haberi Bursa Haberleri Bursa
Balikesir De Copluk Alaninda Yangin Bursada Bugun Bursa Bursa Haber Bursa Haberi Bursa Haberleri Bursa from images.bursadabugun.com
Jul 04, 2021 · elazığ'da 40 dönüm buğday ve arpa ekili alanda yangın çıktı elazığ'ın kovancılar ilçesinde ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm kül oldu. Jun 02, 2021 · i̇ran'ın başkenti tahran'ın güneyinde bulunan şehid tondguyan adlı petrol rafinerisinde yangın çıktı. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Jun 22, 2021 · bursa'nın merkez yıldırım ilçesinde, bir apartmanda yangın çıktı.

Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Jun 22, 2021 · bursa'nın merkez yıldırım ilçesinde, bir apartmanda yangın çıktı. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. İran acil yardım kurumu sözcüsü müçteba halidi, olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini söyleyerek, "yangının gerçekleştiği bölgeye itfaiye araçlarının yanı sıra 10 adet ambulans ve 1 adet ambulans. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Jul 04, 2021 · elazığ'da 40 dönüm buğday ve arpa ekili alanda yangın çıktı elazığ'ın kovancılar ilçesinde ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm kül oldu. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Jun 02, 2021 · i̇ran'ın başkenti tahran'ın güneyinde bulunan şehid tondguyan adlı petrol rafinerisinde yangın çıktı. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi.

Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Jun 22, 2021 · bursa'nın merkez yıldırım ilçesinde, bir apartmanda yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı.

Balikesir Yangin Haberleri Balikesir Yangin Haber Haberler
Balikesir Yangin Haberleri Balikesir Yangin Haber Haberler from foto.haberler.com
Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi. Jul 04, 2021 · elazığ'da 40 dönüm buğday ve arpa ekili alanda yangın çıktı elazığ'ın kovancılar ilçesinde ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm kül oldu. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Jun 02, 2021 · i̇ran'ın başkenti tahran'ın güneyinde bulunan şehid tondguyan adlı petrol rafinerisinde yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. İran acil yardım kurumu sözcüsü müçteba halidi, olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini söyleyerek, "yangının gerçekleştiği bölgeye itfaiye araçlarının yanı sıra 10 adet ambulans ve 1 adet ambulans. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Jun 22, 2021 · bursa'nın merkez yıldırım ilçesinde, bir apartmanda yangın çıktı. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jul 04, 2021 · elazığ'da 40 dönüm buğday ve arpa ekili alanda yangın çıktı elazığ'ın kovancılar ilçesinde ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm kül oldu.

Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Jun 22, 2021 · bursa'nın merkez yıldırım ilçesinde, bir apartmanda yangın çıktı. Jun 02, 2021 · i̇ran'ın başkenti tahran'ın güneyinde bulunan şehid tondguyan adlı petrol rafinerisinde yangın çıktı. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir.

Son Dakika Haber Balikesir De Makilik Alan Yangini Haberler
Son Dakika Haber Balikesir De Makilik Alan Yangini Haberler from foto.haberler.com
Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Jun 02, 2021 · i̇ran'ın başkenti tahran'ın güneyinde bulunan şehid tondguyan adlı petrol rafinerisinde yangın çıktı.

Jul 04, 2021 · elazığ'da 40 dönüm buğday ve arpa ekili alanda yangın çıktı elazığ'ın kovancılar ilçesinde ekili arazide çıkan yangında 40 dönüm kül oldu. Jun 22, 2021 · bursa'nın merkez yıldırım ilçesinde, bir apartmanda yangın çıktı. Otelin arka tarafında bulunan yangın merdiveninden ise otel görevlilerinin yönlendirmesi ile 5 kişi tahliye edildi. Jun 29, 2021 · hüda par bingöl i̇l başkanı refik alpaya ve beraberindeki heyet, 25 haziran'da başlayan ve büyük oranda kontrol alınan genç ilçesindeki orman yangını bölgesine giderek halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Balıkesir ilinin en kuzeyinde, marmara denizi kıyısında bulunan ilçe, türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Erdek kış mevsimlerinde küçük bir ilçe nüfusuna sahip olmakla birlikte, yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle nüfus bazı küçük illerin nüfusunu aşar. Jun 02, 2021 · i̇ran'ın başkenti tahran'ın güneyinde bulunan şehid tondguyan adlı petrol rafinerisinde yangın çıktı. Jun 28, 2021 · şanlıurfa'da odunların istiflendiği alanda yangın çıktı şanlıurfa'nın siverek ilçesinde satılmak amacıyla istiflenen odunluk alanda çıkan yangı, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Evlerinde mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İran acil yardım kurumu sözcüsü müçteba halidi, olay yerine itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini söyleyerek, "yangının gerçekleştiği bölgeye itfaiye araçlarının yanı sıra 10 adet ambulans ve 1 adet ambulans. Üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Jun 10, 2021 · i̇hbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları ve yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Posting Komentar

0 Komentar